Home

Beoordeling van klanten:

Floor op 13 maart 2017

Dalila is een ontzettend goede, lieve en leuke docente. Ik moest binnen twee weken een opfriscursus doen om mijn Spaans tentamen en presentatie te halen en ik heb het gehaald dankzij haar hulp. Ze is erg flexibel in haar lesuren en elke minuut van het uur is leerzaam. Geen poespas of minuten lange kletspraat, maar elke minuut van het uur is besteed aan de leerstof want ik erg fijn vond! Ze geeft zelf extra lesmateriaal als ze merkt dat je ergens moeite mee hebt.

De Wet op 10 november 2016

Ik ben op een korte intensieve cursus bij Dalila geweest omdat ik naar Zuid Amerika zal vertrekken. Dit was een erg prettige ervaring. We konden op een flexibele manier veel uren in plannen waarbij bij wijzigingen Dalila altijd naar goede oplossingen zocht. Tijdens de lessen was de focus om ons klaar te stomen zodat we ook echt wat kunnen wanneer we daar aan komen, zo werden dan overbodige dingen overgeslagen en aandacht besteed aan de belangrijke capaciteiten. Verder was de vriendelijkheid en de gastvrijheid waarmee Dalila haar lessen aanbod bijzonder fijn. Ik kan iedereen aanraden bij haar les te nemen!

P.S. voor een betere prijs hoef je ook niet verder te zoeken.

Sandra op 26 september 2016

Sinds 2 jaar volg ik Spaanse les bij Dalila. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over de wijze waarop zij lesgeeft. Zij heeft enorm veel geduld en geeft met passie les. Ze weet je te enthousiasmeren!
Wij werken vanuit een boek, Caminos, maar wat ook fijn is dat zij extra oefeningen mee geeft uit een ander boek of leuke opdrachten bedenkt om nog meer te kunnen oefenen. Daarnaast krijg je op den duur ook boekjes mee naar huis om te lezen wat erg goed is voor bijvoorbeeld je woordenschat.
Al met al, je zult geen spijt krijgen van de lessen bij Dalila! :)

Karinarens op 26 september 2016

 

Ik ben heel erg tevreden over mijn lessen bij Dalila!
ik ben een half jaartje geleden bij haar begonnen met al enige basiskennis en vind het ongelooflijk knap hoe snel ze door heeft wat je al weet/kan en waar je knelpunten zitten. Ze is super enthousiast en motiverend en ook heel flexibel in de lestijden. Ze staat ook open voor eigen initiatief (als je bijvoorbeeld conversatie over bepaalde onderwerpen wil oefenen). Een toppertje!

Onno op 22 september 2016

 

Ik ben taallessen Spaans aan het volgen in groepsverband en in de zomerperiode had ik besloten om alles te herhalen in privélessen bij Dalila. Dit vooral ook om eens stil te staan bij het oefenen van gesprekjes en weer de belangrijkste grammatica na te lopen. Door middel van het huiswerk wat toegestuurd wordt heb ik alles weer kunnen herhalen.
De lessen bij Dalila zijn leuk om te doen en de tijd vliegt zo voorbij. Het tempo en het niveau wordt aangepast aan het niveau van de cursist en hiermee maak je snel vorderingen.
Ik heb er veel aan gehad en ik zal indien ik nog wat wil bijspijkeren terugkomen.

mara op 11 juli 2016

Ik ben begonnen met een avondopleiding "Spaanse les". Maar ik mis in de klas toch even nog wat extra uitleg, uitspraak, oefeningen en onderbouwing.
Dalila heeft geduld, humor en is didactisch zeer sterk. Niets is haar teveel om het mij duidelijk te krijgen. Ook voor mij belangrijk dat ik lessen af kan spreken als het mij uitkomt en ik altijd snel een reactie krijg op mijn vragen.
Ook werkt ze op mijn verzoek met haar les gelijktijdig op met mijn schoolboek. Dalila weet dan dezelfde woorden en zinnen te gebruiken met datgene wat ik al beheers.
Ik heb mijn A1 certificaat gehaald, en zeker weten, volgend jaar ga ik voor mijn A2 door en volg ik weer bijles bij Dalila.

- Waarom u tevreden of niet tevreden bent
- Betrouwbaarheid in afspraken
- Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Roho op 16 juni 2016

 

Dalila is zeer goed in het opvijzelen van weggezakte Spaanse kennis. Zij geeft opgewekt elke les duidelijke indicaties in noodzakelijke grammatica met gebruik van de juiste (bij/ bijv.naam) woorden. Naast het boek Caminos zorgt zij voor een aanvulling met ge-emailde woordenlijsten daaruit. Dalila geeft duidelijke en goed onderlegde thematische lessen. Converseren gaat al na een paar maanden sterk vooruit, wel mede afhankelijk van consequent huiswerk maken. Een aanbeveling. Con mucho gusto !!!

Simone op 4 mei 2016

 

Ik volg nu iets van 3 maanden Spaanse les bij Dalila en ben erg tevreden. Ze past het tempo helemaal aan, aan wat ik nodig heb. Ik vind het fijn dat ze extra huiswerk toestuurt, zodat ik thuis veel kan oefenen. Als ik eens krap in mijn tijd zit, dan is het ook prima om eens een week over te slaan. De conversatie lessen leer ik heel veel van, want je krijgt direct feedback: waarom zeg je zo iets wel of niet. Daarnaast is ze altijd opgewekt en vrolijk en geduldig. Ik raad haar zeker aan als je Spaans wil leren.

konincks op 3 mei 2016

 

Sinds ruim een half jaar heb ik samen met mijn dochter Spaanse les bij Dalila. Ze is een ontzettend positieve lerares, die haar lessen flexibel aanpast aan onze wensen. Ze geeft heldere uitleg over thema's waar we moeite mee hebben en ze blijft altijd geduldig. Ze is vrolijk en gezellig , maar ze zorgt er wel voor dat we bij de les blijven. We gaan altijd met veel plezier naar onze Spaanse les!

Jolanda op 18 januari 2016

 

Samen met mijn vriend heb ik een stuk of 10 lessen gevolgd bij Dalila om ons voor te bereiden op een reis naar een Spaanstalig land. We kunnen deze lessen echt van harte aanbevelen.
Dalila kan de stof echt heel goed uitleggen, ze heeft geduld en zorgt ervoor dat je na iedere les met een tevreden gevoel naar huis gaat. Daarnaast is ze ook nog eens erg gezellig! We hebben veel geleerd in een vrij korte tijd, en dat terwijl wij beiden niet echt een 'talenknobbel' hebben.
Kortom, wil je privé les Spaans? Neem dan zeker contact met haar op!

t.hofstra op 28 oktober 2015

 

Voor een rondreis van 3 maanden door Zuid-Amerika leek het ons toch wel handig om wat spaans te leren. En dat is binnen 8 weken gelukt dankzij Dalila! Ze is erg flexibel in het plannen van de lessen en we konden dan ook gelijk langs komen. Zonder hulp is het bijna niet mogelijk om door een lesboek heen te komen, maar met de hulp van Dalila lukte dit prima. Ze legt alles goed uit en past het tempo goed aan, aan wat je aan kunt en in ons geval, in de beperkt tijd die we hadden. Dat betekent dat je natuurlijk tussen de lessen door ook aan de zelfstudie moet, maar dan kun je ook snel stappen maken. Met veel vrolijkheid en enthousiasme geeft Dalila les en ze paste het programma in dit geval ook aan, aan het doel van onze reis. Binnen 8 weken leer je natuurlijk geen volledige taal, maar we kunnen nu wel conversaties voeren en gaan met veel vertrouwen op reis. Muchas gracias!

Nikky456 op 23 september 2015

 

Zeer positief. Ik heb enkele maanden les gehad van Dalila en ik was zeer tevreden hierover. Ze is een docente die geen standaardlessen geeft. Ze houdt rekening met je niveau en weet hier goed op in te spelen. Dalila is een docente die ook echt naar je luistert en flexibel is in haar lesmethode. Ik heb veel van haar geleerd. Daarnaast is ze als persoon ook heel aardig, enthousiast en medelevend wat een grote plus is. Ik kan haar zeer aanraden als docente Spaans.

J. op 9 september 2015

 

Ik heb een paar lessen bij Dalila gevolgd om mijn grammatica bij te spijkeren. Dit is me goed bevallen! Dalila geeft leuk les, in een vlot tempo en kan duidelijk grammatica uitleggen.
Muchas gracias Dalila!
Un abrazo, Judith (Leiden)

Maaike op 8 juli 2015

 

Voor mijn werk wilde ik mijn Spaans verbeteren en ik heb ontzettend veel geleerd van de lessen van Dalila. Ze is een zeer bevlogen en goede docente, ze heeft veel kennis van de grammatica en weet de regels heel goed en vol enthousiasme uit te leggen. Ook heb ik veel geleerd over de Latijns-Amerikaanse cultuur wat voor mij een extra toegevoegde waarde was. Ook heb ik veel geleerd doordat ik opdrachten naar Dalila kon mailen en zij ze vervolgens voor me nakeek. Als je op zoek bent naar een didactisch zeer sterke docente Spaans die met veel plezier lesgeeft, dan kan ik Taleninstituut Hispano zeer aanraden!

Ivonne op 29 mei 2015

 

Ik heb samen met mijn dochter (14 jaar) les bij Dalila. Dalila legt de grammatica goed uit, het blijft veel beter hangen dan wanneer ik het zelf in het boek bestudeer. Het is duidelijk dat ze niet alleen Spaanstalig is, maar ook echt verstand heeft van de theorie. Ze is enthousiast en vriendelijk. Het is fijn dat ze flexibel is, als we een keer op een andere dag willen komen of een week overslaan is dat geen probleem.

Ivonne Smit

michielramaker op 3 december 2014

 

Enkele maanden voordat ik ging emigreren naar Spanje heb ik les gekregen van Dalila. Zij heeft mij erg geholpen met mijn Spaans. Dalila geeft op een goede en duidelijke manier les. Zij zorgt voor veel extra oefeningen en je kan echt op je eigen tempo de taal leren. Het werkt erg prettig dat Dalila het huiswerk voor de les gecorrigeerd naar je toe terug stuurt. Dit zorgt ervoor dat je zelf al naar je fouten kan kijken en beter voorbereid naar de les kan komen. Het inplannen van Spaanse lessen was erg flexibel het geen fijn was omdat ik een drukke baan heb. Ik ga met veel vertrouwen naar Spanje toe, mede dankzij Dalila! Muchas Gracias!

Marya Albrecht op 29 juni 2014

 

Dalila heeft mij in 7 maanden klaargestoomd voor een volledig Spaanstalige stage in Madrid. Ik had enige basiskennis, maar door de goede privélessen ging mijn niveau snel omhoog. Ze past de lessen goed aan op je niveau en interesses en biedt extra oefeningen als dat nodig is. Omdat het privélessen zijn ben je veel aan het woord, wat eigenlijk de beste manier is om het te leren. Ook haar uitleg over grammatica en taalkundige aspecten was voor mij altijd heel helder. Daarnaast is ze ook heel aardig, enthousiast en gezellig, wat het absoluut geen straf maakt om naar de les te gaan!

Ze heeft mij ontzettend geholpen en ik kan haar dan ook bij iedereen aanraden!

Marya Albrecht, Voorburg (maar op dit moment Madrid)

MvD op 28 mei 2014

 

Mijn lessen ervaar ik telkens weer als een volledig op maat gemaakte les waarbij Dalila mijn persoonlijke situatie perfect weet te combineren met het lesmateriaal.

Wat betreft het lesgeven heeft Dalila bij iedere les weer de combinatie van geduld, flexibiliteit en een flinke lading enthousiasme voor mij in petto waardoor ik met veel plezier en op eigen tempo deze mooie taal onder de knie begin te krijgen!

Saludos!
Mark, Den Haag

el op 19 mei 2014

 

Sinds een half jaar volg ik lessen Spaans bij het taleninstituut Hispano. Ik heb les van Dalila Storm. Zij weet alles zo goed uit te leggen en doet dat op een zeer enthousiaste wijze, als je het nog geen geweldige taal vindt zorgt zij er voor dat je je er heel betrokken bij gaat voelen. Haar algemene kennis maakt ook dat de conversatielessen erg interessant worden, over elk onderwerp heeft ze kennis en ze kan het goed uitleggen. Ook is het zo dat ze didactisch heel sterk is, ze laat je veel praten en je moet je fouten zelf proberen te verbeteren. Kortom, Taleninstituut Hispano is een echte aanrader!
Elleke

Sacha op 19 mei 2014

 

Dalila Storm (talen instituut Hispano) is een echte aanrader. Zij is zelf Spaanstalig ,en spreekt vloeiend Nederlands. Dalila is ontzettend enthousiast, altijd vrolijk en daardoor zijn haar lessen erg leuk. Dalila legt de grammatica goed uit, en geeft leuke oefeningen. Het uur vliegt voorbij. Je leert veel van haar en het is gezellig!

Sacha Rademakers

John op 19 mei 2014

 

De lessen bij Dalila zijn voor mij een taalkundig cadeautje, haar praktische uitleg in conversatie en grammatica zorgt ervoor dat je snel vorderingen maakt. Stipt met afspraken en het opsturen van huiswerk.
Ik zou haar bij iedereen aanraden .
John en Anne

wimphielix op 17 maart 2014

 

Ik heb nu bijna een jaar les bij Dalila, en ben heel blij dat ik heb gekozen voor Taleninstituut Hispano. Als ik zie wat ik in nog geen jaar tijd allemaal geleerd heb, ben ik meer dan tevreden! 
De lessen zijn heel leuk, afwisselend en precies afgestemd op de voorkeur van de cursist, in mijn geval vooral conversatie. Iedere keer weet Dalila het weer boeiend te maken en voordat ik het weet is het uur al weer voorbij.
Ik kan haar lessen aan iedereen aanbevelen!

Wim, Zoetermeer

Eva op 8 augustus 2013

De Spaanse lessen van Dalila zijn heel prettig te volgen.

Ze legt de grammatica goed uit en geeft praktische huiswerk mee.
Tijdens de lessen komt het voeren van een gesprek goed naar voren.
Helaas stop ik even met het volgen van de lessen vanwege stage maar volgend jaar pak ik met plezier de lessen weer op.

Ik ben zeer tevreden

Tot volgend jaar!
Eva Plassaer
 

Trimbos op 12 juni 2013

 

Taleninstituut Hispano (Dalila Storm) voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dalila's Spaanse conversatielessen zijn informatief en heel praktisch gericht. De lessen duren een uur. Er is veel tijd om te oefenen en ook nog wat grammatica te behandelen. Dalila is een vrolijk en positief persoon, die je veel gelegenheid geeft om aan het woord te zijn. Daarnaast heeft ze altijd handige samenvattingen van het voorafgaande (op papier) en oefeningen om thuis nog eens met het geleerde aan de slag te gaan. Ze is flexibel in het maken van afspraken. Ik ben zeer tevreden.
Tr Tr-K 

ellen op 10 juni 2013

 

Sinds een paar maanden heb ik Spaanse conversatieles bij Dalila. Aanvankelijk dacht ik dat groepslessen beter zouden zijn, vanwege de oefengesprekjes. Maar ik ben daar helemaal van teruggekomen. Een op een werkt veel beter: je leert de uitspraak meteen op de juiste manier aan. Verder vind ik het een groot voordeel dat ik nu les op maat krijg. Afhankelijk van mijn tempo en mijn behoeften. Echt precies wat ik nodig heb. Een aanrader dus voor iedereen die Spaans wil leren!

Mariet op 9 juni 2013

 

Dalila is betrouwbaar, zeer stipt in de afspraken en neemt voor elk uur les ruim de tijd. Het was vreemd m via internet zonder referentie bij iemand thuis les te nemen, maar het was meteen vertrouwd. Het is handig om privé les te hebben.

hirs37 op 13 maart 2013

 

Spaans bij Taleninstituut Hispano.
 
Al meer dan een jaar volg ik tot mijn volle tevredenheid de lessen in de Spaanse taal bij het Taleninstituut Hispano van Dalila Storm. Haar manier van lesgeven is persoonlijk en heel effectief. Bij zowel de schriftelijke als de mondelinge onderdelen worden grammatica en stijl door haar op een vriendelijke en duidelijke wijze behandeld. Van de cursist wordt daarbij natuurlijk ook een goede inzet verwacht.


Het is een prima keuze om je bij Taleninstituut Hispano in deze mooie, maar soms lastige taal te bekwamen.


Hans Hirs, Zoetermeer

Stefan op 10 maart 2013


+ goede uitleg van de stof (ook als het niet direct duidelijk is)
+ oefening worden beeldend gemaakt door middel van plaatjes en voorwerpen
+ zowel lezen, grammatica als spraak komt goed bod
+ ruimte om vragen te stellen buiten de stof om 
+ ze hanteert een studentenkorting

Kortom; zeer tevreden

 

Abercrombie op 28 februari 2013

 

Dalila geeft les met veel enthousiasme en ze vindt het zichtbaar leuk als ze progressie ziet bij me. Ze legt alles duidelijk en met veel humor uit, ik kan iedereen die Spaans wil leren haar aanraden. Mijn Spaans is er in ieder geval goed op vooruit gegaan!

c.calje op 25 februari 2013

 

Als je op zoek bent naar een Spaanse lerares kan ik Dalila zeer aanbevelen. Prettig is dat ze als native speaker natuurlijk vloeiend spaans spreekt. Tevens kan ze, doordat ze beëdigd vertaler is, de grammatica in goed Nederlands uitleggen.
Tot slot sluit ik mij volledig aan bij wat de andere cursisten over Dalila hebben geschreven. Kortom; Doen! Les bij Dalila is je verheugen op de volgende Spaanse les bij haar.

 

Tamara op 19 februari 2013

 

Omdat wij zelf onze boeken van studieplan hadden aangeschaft en op zoek waren naar iemand die ons kon helpen erbij was dat moeilijk te vinden. Voor Dalila was het geen probleem! Ze geeft ons goed les, is geduldig en motiveert ons. Ze komt altijd vrolijk binnen, begint gelijk en kijkt niet op de klok of het is een keer 5 of 10 minuten uitloopt. Ze is ook onwijs grappig en we kunnen elke week weer om haar lachen en kijken met plezier uit naar de les. Ze neemt altijd extra lesmateriaal mee waar we veel van leren. Voorlopig komt ze niet van ons af! We willen graag alle examens bij Cervantes afronden dus de komende jaren zijn we wel even zoet bij Dalila!

Tot nu toe... Super bedankt en we zijn heel erg blij met je!

Car op 8 januari 2013

 

Dalila geeft met veel enthousiasme Spaanse les. Dit doet zij met veel afwisseling in oefeningen. (grammatica, spreken en schrijven ) Ook de Spaanse cultuur wordt niet vergeten. Ze is vriendelijk, geduldig en heeft een bijzonder goede uitleg. Een prettig persoon met de nodige humor. Ook heeft zij vaak leuk materiaal om mee te oefenen.
Je kunt zelf je eigen tempo bepalen en dat is voor mij (50+ ) wel belangrijk. Ik volg de les elke keer weer met veel enthousiasme en ga dan ook iedere keer met veel plezier richting Voorburg.

Kortom......absoluut aanbevolen !!

nancyreijn op 9 november 2012

 

Een goede voorbereiding voor het DELE examen (Cervantes)

Dankzij de goede hulp van Dalila, deed ik vandaag vol vertrouwen mijn DELE A1 examen (Cervantes). Ik ben privélessen bij Dalila gaan volgen, omdat ik de praktische kennis en vaardigheden voor conversatie miste. De groepslessen bij een ander taleninstituut waren niet voldoende. Gelukkig vond ik bij Dalila wél de persoonlijke aandacht, motivatie, plezier en vooral het lef om fouten te durven maken (en dus om te leren). Ik ben trots dat ik binnen korte tijd zoveel meer heb geleerd en zal in de nabije toekomst opnieuw privélessen bij Dalila gaan volgen. Een absolute aanrader!

liaheidt op 4 april 2012

Lia

Ik volg nu ongeveer een halfjaar met veel plezier conversatielessen bij Dalila; zij weet mij iedere keer weer te inspireren en te motiveren, iets wat zeer belangrijk is bij het leren van een nieuwe taal.

Myrna op 18 maart 2012

De lessen van Dalila zijn fijn. Ze legt goed uit, is geduldig en heeft gevoel voor humor. Je kunt in je eigen tempo werken, niets moet en alles kan. Aanrader!